Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové na cibuľke

Kuchyňa:
Náročnosť:
Fotografia1075
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:

Suroviny

  • 4bravčové rezne/karé,stehno krkovička/
  • soľ,biele korenie, domáca vegeta/podľa vl.chuti/
  • 1 cibuľa
  • 1/2dl olej
  • 500g zemiaky
  • 50g maslo
  • 1dl mlieko
  • 1čl kari korenie
  • 2pl mrazený špenát
  • 1čl soli
  • 2pl hustej sójovej omáčky

Postup prípravy

1. Krok

Na panvici speníme cibuľku na oleji a potom na ňu dáme rezne a opečieme z každej strany a necháme podusiť vo vlastnej šťave...

2. Krok

Zemiaky uvaríme a potlačíme,vyšľaháme ich s maslom a mliekom na jemnú kašu,rozdelíme si ju a 1/4 vyšľaháme so špenátom a ostatnú s kari korením,,,,

3. Krok

Pri podávaní do stredu dáme mäso,na ktoré urobíme sójovkou mriežku,a dookola urobíme kvet slnečnice žltými zemiakmi a jej listy zelenými a môžeme podávať,dobrú chuť!

Zemiaková kaša,ako ozdoba

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...