Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové mäso so špagetami a syrovou omáčkou

Chod:
Náročnosť:
_s niva omáčkou4
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 20m
reklama:

Suroviny

  • 200g bravčové mäso
  • šampiňóny čerstvé
  • syr Niva
  • kyslá smotana
  • mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

bravčové mäso (plecko, stehno...alebo aj kuracie mäso) nakrájame na malé kúsky, trochu osolíme, okoreníme, zalejeme olejom a odložíme do chladničky

2. Krok

odležané mäso prudko orestujeme na rozpálenej panvici, keď sa mäso zatiahne pridáme očistené šampiňóny a restujeme až je mäso mäkké, asi 10 minút

3. Krok

potom pridáme rozdrobenú Nivu a kyslú smotanu (sladkú smotanu, smotanu na varenie) a miešame kým sa syr nerozpustí

4. Krok

toto jedlo netreba moc soliť ani koreniť, nakoľko Niva je chuťovo veľmi výrazný syr... podávame so špagetami alebo inými cestovinami

Rýchla večera, ktorú zvládne aj úplný začiatočník.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...