reklama:

Bravčové mäso so špagetami a syrovou omáčkou

Chod:
Náročnosť:
_s niva omáčkou4
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 20m
reklama:
reklama:

Rýchla večera, ktorú zvládne aj úplný začiatočník.

Suroviny

  • 200g bravčové mäso
  • šampiňóny čerstvé
  • syr Niva
  • kyslá smotana
  • mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

bravčové mäso (plecko, stehno...alebo aj kuracie mäso) nakrájame na malé kúsky, trochu osolíme, okoreníme, zalejeme olejom a odložíme do chladničky

2. Krok

odležané mäso prudko orestujeme na rozpálenej panvici, keď sa mäso zatiahne pridáme očistené šampiňóny a restujeme až je mäso mäkké, asi 10 minút

3. Krok

potom pridáme rozdrobenú Nivu a kyslú smotanu (sladkú smotanu, smotanu na varenie) a miešame kým sa syr nerozpustí

4. Krok

toto jedlo netreba moc soliť ani koreniť, nakoľko Niva je chuťovo veľmi výrazný syr... podávame so špagetami alebo inými cestovinami

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?