Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové karé s mrkvou a cesnakom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bravcove kare s mrkvou a cesnakom.jpg
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.fresh.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 lyžica oleja
  • 1 mrkva
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • mleté čierne korenie a soľ podľa chuti
  • 2 lyžice vínneho octu
  • 1 kg bravčového karé
  • 1 hlávka cesnaku
  • 1 korenie na bravčové pečené
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravte si potrebné suroviny: bravčové (ideálne karé), mrkvu, cesnak, sójovú omáčku, rastlinný olej, vínny ocot, soľ, čierne korenie a obľúbené korenie (ja mám hotové korenie na bravčové pečené).

2. Krok

Opláchnite bravčové mäso a utrite ho do sucha. Potrieme ho soľou, korením a bravčovým korením. Mäso vložte do vhodnej nádoby. Nalejte sójovú omáčku, vínny ocot a rastlinný olej.

3. Krok

Mäso potrite marinádou zo všetkých strán. Nechajte marinovať 30-40 minút.

4. Krok

Mrkvu nakrájame na tenké prúžky. Nakrájajte strúčiky cesnaku na 2 alebo 3 kúsky. Na povrchu mäsa na rôznych miestach urobte rezy v tvare kríža, aby sa do rezu zmestil strúčik cesnaku alebo slamka z mrkvy.

5. Krok

Mäso preložíme dvomi vrstvami alobalu a alobal pevne zabalíme zo všetkých strán, aby sa počas pečenia vo vnútri zachovali všetky šťavy.

6. Krok

Mäso vložíme do rúry predhriatej na 200 °C na 1-1,5 hodiny (v závislosti od veľkosti kúska). 15 minút pred koncom pečenia odbalíme alobal, aby sa mäso zapieklo. Prepečenosť zvnútra zistíme tak , že mäso prepichneme a nesmie nám vytekať ružová šťava ale číra tekutina..

7. Krok

Mäso podávame s vhodnou prílohou nakrájané na plátky..

reklama:

Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 95ac55328393e03c3f1ab88facc9f35c7cccda22.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 f0c096adf1671ba1f747ac5d6862a5a82aa125f5.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 d00314b2485a13d44404b1ae35dc2c342358f00f.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 0ee05ff379622968457081cd2a191a4883234654.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 4fee9c02f0d0a2411f8f707b965a35e75e687152.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 d6010eaeaa4e35d6a1cea94e9944b3b76137e018.jpg
www.fresh.ru

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

322 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.