reklama:

Bravčová krkovička na cesnaku

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_18
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

tanier ako maľovaný..

Suroviny

  • 2 velké rezne bravčová krkovička
  • 3str cesnak
  • 400g zemiaky
  • 2 pl olivového oleja zmiešaný so sojovou om. kečupom
  • podľa svojej chuti trošku vegeta
  • 4 pl olej olivovový
  • 2čl ocot balzamikový
  • 2čl štava z cvikle
  • 3čl šťava zo špenátu
  • 100g mascarpone

Postup prípravy

1. Krok

Mäsko trošku naklepeme posolíme a posypeme vegetou a opekáme z oboch strán, medzi tým natrieme pretlačeným cesnakom a restujeme do mäkka..

2. Krok

potom,keď je hotové tak ho pokrájeme na rezance..zemiaky uvaríme na malé kocky omastíme výpekom..

3. Krok

Z mascarpone sýra vymiešame jemný krém ochutíme ho soľou a balzamicom a dáme do dvoch mištičiek a do jednej pridám šťavu zo špenátu a do druhej šťavu z cvikle a naaranžujeme si tanier , kvety sú s cviklovou príchuťou a listy so špenátovou ,dozdobené je kečupom so sójovou omáčkou a podávame...Dobrú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?