Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bramborové bulky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
313781_587724804578956_300860817_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

naše oblíbené

reklama:

Suroviny

  • 1 kg vařených brambor
  • asi 350 g hrubé mouky
  • 2 lžíčky soli
  • 2 vejce
  • 50 ml mléka
  • 3-4 trojúhelníčky taveného sýra
  • 10 g sušeného droždí
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do domácí pekárny dáme mléko, rozkvedlané vejce, sůl, sýr, nastrouhané nebo prolisované brambory, hrubou mouku a nakonec droždí.

2. Krok

Spustíme program na přípravu těsta. Zpočátku musíme pekárně trochu pomoci, dohlédnout, aby rovnoměrně těsto zpracovávala Případně přidat trochu mouky.

3. Krok

Když vykyne, nabíráme pomoučenou lžící těsto, klademe na plech na pečící papír.

4. Krok

Pečeme na 180 stupňů asi 20 minut. Zespodu hnědnou víc než navrchu.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4680 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.