Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bimbo

Kuchyňa: ,
Chod:
Bimbo
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 2 šálky polohrubej múky
  • 1 šálka jogurtu
  • 2/3 šálky cukru
  • 2 vajcia
  • 2/3 šálky slnečnicového oleja
  • 2-3 lyžice tekutého medu
  • 1,5 lyžičky prášku do pečiva
  • 1/2 lyžičky sódy bikarbóny
  • 150 ml kyslej smotany
  • 150 ml vareného kondenzovaného mlieka

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešame jogurt, vajcia, med a cukor.

2. Krok

Primiešame múku s práškom do pečiva a so sódou bikarbónou.

3. Krok

Pripravené cesto rozdelíme na 3 diely a nalejeme do vymastenej a vysypanej tortovej formy (24 cm priemer). Upečieme 3 korpusy.

4. Krok

ečieme v predhriatej rúre na 200 °C 15-20 minút.

5. Krok

Príprava krému je veľmi jednoduchá. Zmiešame kyslú smotanu s kondenzovaným mliekom ručným šľahačom.

6. Krok

Potom už len navrstvíme a lahodný zákusok je hotový.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...