Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bazový sirup

Kuchyňa:
Náročnosť:
Bazový  sirup
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 6:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 40 okvetí bazy
  • 2 l vody
  • 4 citróny
  • 50 g kyseliny citrónovej
  • 4 kg cukru

Postup prípravy

1. Krok

Bazové kvety neumývame..stratila by sa z nich chuť..Iba ich trochu pretrasieme ..

2. Krok

Citróny nakrájame na plátky ,poukladáme kvety bazy zasypeme cukrom a zalejeme vodou ..Pridáme kyselinu citrónovú a dáme na tmavé miesto kde bude sirup odpočívať 3- 5 dní.Vrch prikryjeme pokrievkou alebo utierkou..

3. Krok

Raz za deň sirup premiešajte ..Toto opakujte pokiaľ sa cukor nerozpustí úplne.

4. Krok

Keď je cukor rozpustený nie však skôr ako 3 dni Prefiltrujeme sirup cez gázu a rozvaríme ho.Horúci plníme do fiaš a ihneď uzatvárame.

http://www.gutekueche.at/holundersirup-rezept-910

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...