Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
2 -3 okvetia bazy čiernej (alebo 5 lyžíc bazového sirupu)
jahody na ozdobenie
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Želatínu s namočíme podľa návodu na obale.Smotanu dáme do hrnca spolu s okvetiami a rozvaríme.Povaríme na miernom ohni asi 3 minúty a odstavíme.Necháme chvíľu postáť a potom ocedíme.
2. Krok
K smotane pridáme teraz cukor, vanilkový cukor a mlieko a opäť rozvaríme.Potom odstavíme , necháme trochu vychladnúť a primiešame želatínu.Nalejeme do poj´hárov a necháme na chladnom mieste cez noc stuhnúť.
3. Krok
Na druhý deň si z jahôd a s cukru urobíme jahodové pyré a dezert ním ozdobíme...