Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Banány v čokoláde

Kuchyňa:
Náročnosť:
SAMSUNG CAMERA PICTURES
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 150 g čokolády
  • 30 g masla
  • 2 - 3 lyžice cukru
  • lyžica vanilkového cukru
  • na špičku lyžičky prášok do pečiva
  • 3 lyžice múky polohrubej
  • 3 ks vajec
  • na posypanie: (sézam,kokos)

Postup prípravy

1. Krok

najskôr si nad parou rozpustíme čokoládu s maslom,pridáme vajcia, cukor, preosiatu múku s práškom do pečiva.

2. Krok

dno tortovej formy 26 cm si vymastíme a vysypeme strúhankou.potom si poukladáme zrezané banány. Zalejeme čokoládovou hmotou.

3. Krok

vrch môžeme pospať sézamom ,kokosom alebo orechmi..podľa chuti.

4. Krok

pečieme 20 - 25 minút pri 180°C

5. Krok

po vychladnutí nakrájame..

milujem  banány  v  čokoláde.))

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...