Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Banánový srnčí chrbát bez pečenia

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bananovy srnci chrbat bez pecenia.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • Sušienková vrstva:
  • 250 g mletých sušienok
  • 100 g mäkkého masla
  • 50 g práškového cukru
  • 2 lyžice kakaového prášku
  • 2 lyžice rumu
  • niekoľko lyžíc mlieka
  • asi 16 maslových sušienok
  • Krém:
  • 2 dcl smotany na šľahanie
  • 1 stužovač šľahačky
  • 1 vanilkový puding
  • 3 lyžice cukru
  • 4 dcl mlieka
  • 2 - 3 banány (môžete použiť aj iné ovocie podľa chuti)
  • Čokoládová poleva:
  • 100 g horkej čokolády
  • 1 lyžička oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešajte mleté sušienky s ostatnými surovinami..Mlieko pridajte naposledy a podľa potreby.Pridajte len toľko aby sa vám hmota nelepila.

2. Krok

Formu srnčí chrbát si vyložte potravinárskou fóliou.Fóliu preložte aj cez kraje formy.Potom vyložte formu pripravenou sušienkovou hmotou v tenšej vrstve po obvode.Odložte formu do chladničky.

3. Krok

Najskôr si uvaríme z mlieka a s cukru puding..Ten necháme vychladnúť.Vyšľaháme šľahačku so stužovačom a premiešame ju s úplne vychladnutým pudingom.

4. Krok

Vyberte formu z chladničky a do polovice ju naplňte pripravenou plnkou..Potom poukladajte banány alebo iné ovocie a zatrite zvyšným krémom.

5. Krok

Na vrch formy poukladáme maslové sušienky a preložíme potravinárskou fóliou a dáme do chladničky na 3 - 4 chodiny.(Najlepšie na celú noc.)

6. Krok

Na druhý deň opatrne preklopíme srnčí chrbát ..Roztopíme čokoládu vo vodnom kúpeli a prelejeme vrch polevou.Dáme znovu dobre zachladiť.

7. Krok

krájame s nožom namočeným v horúcej vode..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7768 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies