Druhy Receptu:
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Balatónska špecialita

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Balatonska specialita.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Bravčová kuchárka .sk
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g bravčového stehna
  • 1 cibuľa
  • 4 sterilizované uhorky
  • 3 lyžice plnotučnej horčice
  • soľ a mleté čierne korenie
  • feferónky alebo chilli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nakrájanú cibuľu speníme, pridáme na rezance nakrájané mäso a sprudka opečieme.

2. Krok

Asi po 5 minútach podlejeme 2 dcl vody, osolíme, okoreníme, pridáme nastrúhané uhorky na jemnom strúhadle a dusíme cca 30 minút.

3. Krok

Nakoniec zahustíme 3 polievkovými lyžicami plnotučnej horčice a feferónkami alebo s chilli. Podávame s chlebom alebo rožkami.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1331 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.