Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Baklažány pod paradajkami so syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_6.jpg
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • Baklažán
  • mozzarella
  • cesnak
  • paradajky
  • Gounda syr
  • soľ a korenie

Postup prípravy

1. Krok

Baklažán pozdĺžne nakrájame na plátky hrubé 1 cm..Paradajky zas na 0,5 cm ,Cesnak si pretlačíme a syr goundu nastrúhame na jemnom strúhadle. Mozzarellku nakrájame na plátky tiež 0,5 cm hrubé..Baklažánové plátky si nasolíme a necháme chvíľu postáť..Potom osušíme papierovým obrúsom..

2. Krok

Môžeme si ho opražiť z každej strany na troške olivového oleja a ukladať na plech ,alebo priamo surový ukladať na plech..Posypeme ho trochou korenia, a potrieme pretlčeným cesnakom.potom poukladáme plátky paradajok a plátky mozzarelly.Dáme do trúby zapiecť..

3. Krok

Pečieme pri 180°C cca 15 - 20 minút..Keď sa nám začne mozzarella prebublávať posypeme ju nastrúhaným syrom gounda..

Screenshot_8.jpg Screenshot_9.jpg Screenshot_10.jpg Screenshot_11.jpg

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...