Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bábovka – základný recept

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Babovka zakladny recept.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gutekueche.at
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod

TIP: Počas pečenia neotvárajte rúru aby vám piškóta nespadla..Zostala by vám  mastná bábovka.

reklama:

Suroviny

  • 250 g mäkkého masla
  • 320 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 5 vajec
  • 500 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 100 ml mlieka
  • olej na vymastenie formy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 180°C..Bábovkovú formu vymastíme olejom a vysypeme múkou..

2. Krok

Maslo vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme aj vanilkový cukor, potom vmiešame vajcia, jedno po druhom a nakoniec múku s práškom do pečiva..Múku vmiešavame striedavo s mliekom..

3. Krok

Cesto dáme do formy a pečieme asi 60 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1575 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.