Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Arašidovo karamelový koláčik

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Original.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 150 g masla
  • 2 vajcia
  • 1,5 - 2 šálky múky
  • 1 lyžica práškového cukru
  • plnka:
  • 1 plechovka salka
  • 250 g arašidov
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame maslo s cukrom a s vajciami..Potom pridáme múku a vymiesime cesto.

2. Krok

Cesto natlačíme do formy na koláče a vytiahneme ho aj po stranách..

3. Krok

Na cesto potom nasypeme arašidy , ktoré zalejeme salkom.Pečieme pri 180°C 25 minút..Potom necháme úplne vychladnúť a nakrájame..

4. Krok

Do plnky môžete pridať aj sušienky, alebo aj zmes iných orechov podľa chuti..Pistácie kešu alebo aj nasekané vlašské oriešky či lieskovce..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.1 / 5)

19 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

19916 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.