Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ananásovo orechová torta

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • Cesto: 4 vajcia .
  • 160 g cukru
  • 1 vanílkový cukor
  • 100 g rozpusteného masla
  • veľká konzerva celého ananásu
  • asi 1 dl šťavy z konzervy,
  • 200 g hladkej múky
  • 1 prášok do pečiva

Postup prípravy

1. Krok

4 vajcia vyšľaháme s 160 g cukru a 1 vanílkovým... pridáme 100 g rozpusteného masla asi 1 dl šťavy z konzervy, 200 g hladkej múky s 1 práškom do pečiva

2. Krok

Tortovú formu dobre potrieme maslom, posypeme kryštálovým cukrom a posekanými orieškami.

3. Krok

Ananás necháme na sítku stiecť a vyložíme tortovú formu

4. Krok

pridáme vypracované cesto.

5. Krok

Pečieme 25 min na 180...ja som to v mojej rúre musela dopekať ešte 10 minút na 150 stupňoch. - treba špajdlou vyskúšať

6. Krok

ja som to na vrchu obliala so želatinou - urobenou so šťavy čo zostalala s ananásu a na vrch dozdobila šlahačkou

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...