Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové karé na prírodno, tarhoňa

Bravcove kare na prirodno tarhona.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Bednárová Janka

Mäsko si nakrájam na pláty, naklepem, okorením, osolím a z prudka opečiem na masti z každej strany, kým sa mäso nezatiahne.

Vyberiem pláty a odložím bokom. Do toho výpeku z mäsa pridám nakrájanú cibuľu, orestujem do zlatova, mäso vložím naspäť k cibuľke, zalejem vodou podľa potreby.

Varím na miernom ohni. Keď je mäso mäkké, zahustím solamylom, dochutím ešte soľou, čiernym mletým korením, sójovou omáčkou, pretlačeným cesnakom a mletým chilli, nechám prevrieť hotovo.

Najčítanejšie za 24 hodín

Dátum 18. januára 2022

Odporúčané Mňamky Recepty:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.