Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pomarančový džús

Suc.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Zo  4 pomarančov  vyrobíte  až 9 litrov  pomarančového  džúsu…

Suroviny

  • 4 pomaranče
  • 1 kg cukru
  • 30 g kyseliny citrónovej

Postup prípravy

1. Krok

Pomaranče si umyjeme a zalejeme vriacou vodou..(Odstráni nám to z kôry horkosť.) Utrieme do sucha a dáme na 2 hodiny do mrazničky primrznúť..Môžete ich tam aj dlhšie podržať..))

2. Krok

Pomaranče potom nastrúhame na strúhadle alebo pomelieme na mäsovom mlynčeku.Keď ich máme zomleté zalejeme ich 3 litrami prevarenej vychladnutej vody a necháme asi 10 minút postáť..potom precedíme cez jemné sitko alebo cez gázu..Záleží od vás či máte radi keď vám v džúse plávajú aj nejaké čiastočky z pomaranča..

3. Krok

precedenú šťavu dolejeme 6 litrami prevarenej vychladnutej vody pridáme 1 kg cukru a 30 g kyseliny citrónovej.naplníme do fliaš a sterilizujeme ..

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:
reklama:

Najčítanejšie za 24 hodín

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies