Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Párok v rožku, inak trošku .)

Fb 1.jpg
reklama:

Hong Kong Style Sausage Rolls

Varecha1.jpg

Existuje mnoho rôznych zapôsob pečení chleba a rožkov s rôznymi štýlmi a vkusmi.
Moja rodina má rada mäkké, pružné a nadýchané pečivo, ako tie v čínskom štýle.

Kuchyňa:   |  Chod:   |  Náročnosť:

Suroviny

  • 4-6 klobás, akýchkoľvek druh podla vašich predstav
  • 350 g chlebová múka
  • 55 g cukru krupice
  • 5 g soli
  • 56 g vajca
  • 7 g sušeného mlieka (zvýšení vône)
  • 125 ml mlieka
  • 120 g tangzhong (pozrite si dolu výrobu tanzhong)
  • 5-6 g instantných kvasníc
  • 30 g masla (nakrájame na malé kúsky, pri izbovej teplote)

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešame všetky suché suroviny : múka, sol, cukor a instantných kvasnice do misy.

2. Krok

Robotom vyšľaháme všetky ostatné suroviny: mlieko, vajce a tangzhong , potom zmiešame všetko spoločne prehnetáme.

3. Krok

Nakoniec pridáme maslo.

4. Krok

Je to celkom chaotické v tejto fáze (To je dôvod, prečo som použila pekárničku ) .

5. Krok

Cesto spracujeme do tvaru gule.

6. Krok

Vložíme do vymazanej misy a prikryjeme vlhkým ručníkom.. asi 40 minút.

7. Krok

Cesto rozdelíme na štyri až šesť rovnakých dielov, vytvarujeme do tvaru gulí a necháme 15min. odpočívať.

8. Krok

Potom z každej gule urobíme valček cca 41 cm a obmotáme párku. Potriete rozšlahaným vajcom a dáme piecť .

9. Krok

Pečieme v pred ohriatej 180°C trúbe po dobu 35 minút. Hotové na mriežku a necháme vychladnúť.

10. Krok

Tangzhong -uvarí sa cca 1 lyžica chlebové múky v 5 lyžíc vody na 65 ° C. Zmiešame múku vo vode a bez hrudiek. Varte stredne miernom ohni za stáleho miešania, aby se zabránilo pripáleniu.. Zmes sa stáva silnejšia a silnejšia.. až sa stane taká kašovitá. Je to hotovo. Získate tangzhong. 😉

Súvisiace témy:

Najčítanejšie za 24 hodín

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...