Ako opraviť zrazený maslový krém.??..

11048620_852658234776679_5574173329394903974_n.jpg
reklama:
reklama:

Zrazený krém..to je pohroma.

11048620_852658234776679_5574173329394903974_n.jpg

Aj vám sa stalo aj keď ste sa snažili aby malo aj maslo aj puding rovnakú teplotu a predsa..seklo sa to.((

Je tiež veľmi dôležité používať kvalitné suroviny. Nestojí vám za to nejaké druhotriedne maslo či margarín.
Žiadny margarín vám maslovú jedinečnú chuť nenahradí.

Maslo by malo mať izbovú teplotu..preto ho z chladničky vyberte pár hodín pred prípravou krému.

Ak si spomeniete na to že maslo je ešte v chladničke a vám zostáva málo času, tak ho jednoducho nakrájajte na plátky a za hodinku , niekedy aj skôr je pripravené na šľahanie.

Ako sa teda vysporiadať so zrazeným krémom?
Musíte krém zahriať aby mali všetky komponenty v ňom rovnakú teplotu..Najlepšie nad parou alebo pár sekúnd v mikrovlnke..Ja uprednostňujem paru pretože v mikrovlnke je to ťažšie odhadnúť..Potom nechajte nech vám ingrediencie ochladnú..Môžete na pár minút krém schladiť v chladničke.. Následne si vyšľaháme asi 60 g masla(izbovej teploty) a pomaly po lyžičkách prihadzujeme krém..šľaháme do jemnej konzistencie.

6. októbra 2016

Odporúčané články

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?