reklama:

Naše triky do kuchyne

reklama:
reklama:
Yeast dough.jpg
  • Ak  potriete  mäsko pred  dopečením medom, získate lesklú chrumkavú kôrku..

Honey barbecue smoked wings.jpg

  • Ak  pečeň pred  vyprážaním  alebo  pred  restovaním trochu  pocukrujete bude  jemnučká a mäkká..

Grilled chicken liver and pork wrap.jpg

  • Ak  nechcete  aby  vajcia  počas  varenia  praskli opláchnite  ich  pred  varením v studenej  vode..
  • Ak  potrebujete vyšľahané  vajíčka  na  obaľovanie,  pridajte  k nim 2 lyžičky  vody  a vyšľahajte  ich v poháriku..

09242009 egg boiling timing.jpg

  • Ak nechcete  aby  sa  vám  špagety  lepili , pridajte  k nim  počas  varenia  trochu  oleja..
  • Kysnuté cesto bude  nadýchanejšie  a jemnejšie  ak  pridáte do  neho  postrúhaný  uvarený  zemiak..Na jeden kilogram múky  aspoň 2 varené zemiaky..

Yeast dough.jpg

  • Ešte  jeden  fígeľ  ako  vaľkať kysnuté cesto. Naplňte  si  sklenenú fľašku teplou vodou , zaštupľujte  a potom  ňou vaľkajte  koláčik..Vôbec  cesto  neubijete  ..
  • Cesto  sa  vám  nebude  lepiť  na  ruky  pri  miesení  ak  si  ich  potriete  olejom..
  • Ak  chcete  aby  vám  cesto  rýchlo  nakyslo, napichajte  do  neho  aspoň 5 ks  makarónov..uvidíte zázrak..Makaróny  samozrejme potom  vyberte.)))
  • Teraz  je  čerešňová sezóna..resp..sezóna  kvitnutia čerešní..Ak  ste  sa rozhodli pripravovať  mäsko, pridajte  na  panvičku pár čerešňových či višňových  kvetov..Mäsko získa  nezvyčajnú skvelú  chuť..
  • Krupicu  pred  varením  namáčajte..Jedlo  bude  vtedy  oveľa  jemnejšie  ..
  • Mrazené ryby  nikdy  nerozmrazujte  úplne..Nakrájajte ich  polotuhé  na  kúsky  a tak  ich  opekajte..

88063 ksyu.jpg

15. apríla 2016

Odporúčané články

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?