Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lapače mastnoty…

D6189526.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Zberáte lyžicou mastnotu z polievky, dusenej zmesi alebo omáčky?STOP!!

Ponúkame vám jednoduché a efektívne spôsoby, ako z hrnca odstrániť tuk.

D6189526.jpg

Šalát

Položte na povrch veľký šalátový list, ktorý absorbuje veľké množstvo tuku.

Použite toľko listov, koľko treba, a proces stále opakujte..

Lettuce soup 2

To isté sa vám podarí aj z listom kelu…

Ľad

Položte na povrch 2 – 3 kocky ľadu a uvidíte, ako sa tuk bude na ne lepiť.

Kocky vyberte skôr ako sa stihnú rozpustiť,  potom pokračujte v príprave jedla.

Ice_and_ladle_fat_skimmer_l3.jpg

Vaječný bielok

Do polievky, dusenej zmesi alebo do omáčky vlejte surový vaječný bielok.

Nechajte ho postáť niekoľko minút, a on počas varu absorbuje mastnotu..

Potom ho jednoducho vyberte.

Thumb_vyvarova_polievka1.jpg

Papierový obrúsok

Na povrch vývaru alebo omáčky položte zľahka papierovú utierku a po absorbovaní mastnoty u z pokrmu vyberte..

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Odporúčané Mňamky Recepty:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.