Suroviny: ocot
Pečené rebierka v sladko – kyslej glazúre
Druh Receptu: Jedlá s mäsom
Kuchyňa: Slovensko
Priemerné hodnotenie:
(4 / 5)
Kôprová omáčka krémová
Priemerné hodnotenie:
(3.7 / 5)
Cesnakový dip
Priemerné hodnotenie:
(3.2 / 5)
Šalát „Panacella“
Priemerné hodnotenie:
(0 / 5)
Kuracie krídelka na javorovom sirupe
Druh Receptu: Jedlá s mäsom
Kuchyňa: Slovensko
Priemerné hodnotenie:
(5 / 5)
Chrumkavé vajcia
Druh Receptu: Bezmäsité jedlá, Slané chuťovky
Kuchyňa: Slovensko
Priemerné hodnotenie:
(0 / 5)
Kari kapustový šalát
Priemerné hodnotenie:
(0 / 5)
Bravčová panenka v sójovo zázvorovej marináde
Druh Receptu: Exotické jedlá, Jedlá s mäsom
Kuchyňa: Slovensko
Priemerné hodnotenie:
(4 / 5)