Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako vylepšiť koláčik?

Website pics 133 1.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:
Pečieme
  • Piškótové či trené cesto bude jemnejšie, ak časť múky nahradíme škrobovou múčkou. Pekné sfarbenie cesta – akoby po žĺtkoch docielime tým že doň pri príprave pridáme 1 – 2 lyžice pudingového prášku s vanilkovou príchuťou, ktorý rozmiešame v malom množstve mlieka.
  • Ak do cesta pridávame kávu, vopred ju trošku zohrejeme. V múčniku bude jej chuť výraznejšia.
  • Hrozienka pekne napučia, ak ich pred použitím najprv prepláchneme vriacou a potom studenou vodou.Omnoho lepšiu chuť získajú ak ich predtým namočíte do rumu.
  • Mandle, lieskové oriešky či vlašské orechy budú mať lepšiu a výraznejšiu chuť , keď ich na chvíľu dáte do vyhriatej rúry alebo ich opražíte na panvici.
  • Ak pri pečení používame čerstvé ovocie dbáme na to, aby bolo dobre vyzreté, s charakteristickou chuťou.
  • Posýpku na múčniky môžeme vylepšiť , ak do nej pridáme trochu kokosu alebo vanilkového pudingového prášku.
  • Do  krému môžete primiešať podľa chuti čerstvé, kompótové alebo kandizované ovocie,orechy či hrozienka,ale aj kyslú smotanu, šľahačku či jogurt.
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Odporúčané Mňamky Recepty:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.