Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako správne variť vajcia

Vajcia
reklama:

Postup prípravy

Ideálne sú čerstvé vajcia, maximálne štrnásť dní staré. Do hrnca dáme vodu soľ a privedieme k varu. Vajcia na silnejšom konci napichneme a na lyžicu je vkladáme do vriacej vody. Ak chceme vajcia namäkko, vyberieme ich lyžicou po 3 minútach. Varíme Ak vajcia na Hniličku, vyberáme ich po 4,5 minútach varu. Vajcia na tvrdo varíme podľa veľkosti 8 až 10 minút. Horúce varené vajcia servírujeme v kalíškoch špeciálne určených pre podávanie vajec spolu s  lyžičkou a soľničkou. Výborne chutia s tmavým chlebom a čerstvou zeleninou.

Súvisiace témy:

Najčítanejšie za 24 hodín

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...