reklama:

Zemiakovo- pórová polievka s parmezánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Supa 640x352.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 30m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 4 veľké zemiaky
  • 2 póry
  • soľ a korenie podľa chuti
  • olivový olej
  • 4 šálky kuracieho vývaru
  • 1/4 šálky parmezánu
  • 1/2 šálky smotany na varenie alebo na šľahanie
  • slaninka na ozdobu
  • parmezán na posypanie

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky, pór na kolieska a dáme do hrnca na olej. Dusíme asi 10 minút a potom zalejeme vývarom, ochutíme soľou a korením. Varíme kým zemiaky nezmäknú.

2. Krok

Keď je všetko uvarené polievku rozmixujeme a pridáme smotanu a parmezán. Chvíľku povaríme a odstavíme . Podávame s opečenou slaninkou a posypeme parmezánom.

Supa1.jpg

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?