Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiakovo- pórová polievka s parmezánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Supa 640x352.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min

Supa1.jpg
reklama:

Suroviny

  • 4 veľké zemiaky
  • 2 póry
  • soľ a korenie podľa chuti
  • olivový olej
  • 4 šálky kuracieho vývaru
  • 1/4 šálky parmezánu
  • 1/2 šálky smotany na varenie alebo na šľahanie
  • slaninka na ozdobu
  • parmezán na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky, pór na kolieska a dáme do hrnca na olej. Dusíme asi 10 minút a potom zalejeme vývarom, ochutíme soľou a korením. Varíme kým zemiaky nezmäknú.

2. Krok

Keď je všetko uvarené polievku rozmixujeme a pridáme smotanu a parmezán. Chvíľku povaríme a odstavíme . Podávame s opečenou slaninkou a posypeme parmezánom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

928 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.