Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohový koláč bez pečenia

reklama:
0 oq6_db_xy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 450 g jemného tvarohu
  • 300 g maslových sušienok
  • 100 g masla
  • 300 g kondenzovaného mlieka
  • 10 g želatíny
  • 3/4 šálky vody
  • drobné ovocie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Sušienky pomrvíme a zmiešame s rozpusteným maslom. Tortovú formu si vystelieme papierom na pečenie a hmotu postláčame na dno formy. Dáme do chladničky aspoň na 30 minút.

2. Krok

Tvaroh zmiešame s kondenzovaným mliekom . Želatínu dáme napučať do vody a potom rozpustíme vo vodnom kúpeli. Pridáme do smotany a zľahka miešame. Vylejeme na korpus a pridáme drobné ovocie. Dáme do chladničky na pár hodín a zdobíme podľa fantázie.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

11 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

86289 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.