reklama:

Tatársky biftek

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
Untitled 1.jpg
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 10m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 250 g hovädzej sviečkovice
  • 1 ks sterilizovanej uhorky
  • 1 ks šalotky
  • 2 lyžice kečupu
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • petržlenová vňať
  • 3 lyžičky olivového oleja
  • 1 vaječný žĺtok
  • soľ a mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

Hovädzie mäsom nožom utrieme..naškrabkáme ho najemno alebo ak je tuhé zomelieme ho na jemno.Môžete použiť aj mixér..

2. Krok

Šalotku ošúpeme a nadrobno nakrájame, uhorku nastrúhame na jemnom strúhadle. Petržlenovú vňať opláchneme osušíme a najemno nasekáme.

3. Krok

K mletému alebo teda naškrabanému mäsu pridáme cibuľu, uhorku,horčicu kečup a vidličkou premiešame.Podľa potreby dochutíme soľou a korením , a nakoniec primiešame vaječný žĺtok.

4. Krok

Ak máte radšej ostrejší tataráčik pridajte trochu chilli alebo tabasco.

5. Krok

Podávame s hriankou..

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?