Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šalát s mangom a hydinovou pečeňou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O (6)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 25min

reklama:

Suroviny

  • 250 g kuracej pečene
  • 350 g manga
  • 75 g šalátu
  • 7 lyžíc olivového oleja
  • 3 lyžice Dijon horčice
  • 2 lyžice medu
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mango olúpeme a nakrájame na malé kocky.Na tanier dáme dve hrste čerstvého šalátu a mango kocky.

2. Krok

V malej miske rozšlaháme horčicu s vidličkou a pomaly vlievame olej a pridáme med.Dôkladne premiešame.

3. Krok

V panvici zohrejeme olej a rýchlo osmažíme kúsky pečene zo všetkých strán.Osolíme a okoreníme podľa chuti.Hotové kúsky pečene poukladáme na tanier so šalátom a mangom a polejeme omáčkou.Ihneď podávame ešte teplé.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4361 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.