reklama:

Rezne s ružičkovým kelom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Rezne s kelom
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 4 rezne z karé alebo bravčového stehna
  • 2 vajcia
  • 2 lyžice kokosovej múčky
  • olej
  • 500 g ružičkového kelu
  • 1 lyžička kari korenia
  • 1 dcl smotany na varenie
  • solamyl
  • petržlenová vňať..

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové rezne mierne naklepeme , a osolíme okoreníme a mierne z oboch strán obalíme v škrobovej múčke..

2. Krok

Z bielkov a trochu vody a lyžičky škrobu si vymiešame cestíčko..rezne obalíme najskôr v cestíčku a potom v kokosovej múčke..vypražíme ich z oboch strán na rozpálenom oleji.

3. Krok

Očistený ružičkový kel uvaríme v osolenej vodescedíme a vývar odložíme..Odkvapkaný kel kel zjemna opražíme na troche oleja a posypeme kari korením.premiešame a zalejeme vývarom z kelu.stačí použiť polovicu..

4. Krok

V smotane rozmiešame žĺtky ,lyžičku škrobu a vylejeme na kel krátko povaríme a dochutíme..

5. Krok

Podávame k rezňom pospané nasekanou petržlenovou vňaťou..

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?