reklama:

Rezance s hubami v smotanovej omáčke

Kuchyňa:
Náročnosť:
Rezance s hubami v smotanovej omáčke
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 35m
reklama:
reklama:

chutné jedlo v dennom zhone..

Dôležité je nezabudnúť opražiť na rozpálenom tuku najskôr bylinky..

Môžete  použiť sušené ale aj svieže..

 

Suroviny

  • 400 g širokých rezancov
  • 100 g čerstvých húb
  • 1 strúčik cesnaku
  • 200 ml smotany na šľahnie
  • olivový olej
  • soľ
  • tymián, šalvia

Postup prípravy

1. Krok

Na panvicu si dáme olej a trochu rozpálime.Ako prvé pridáme vetvičku tymiánu a lístok šalvie..

2. Krok

Potom pridáme jeden strúčik cesnaku ktorý si jemne nasekáme, a potom pridáme na drobnulinko nasekané huby..

3. Krok

všetko spolu orestujeme 1 minútku, potom prilejeme smotanu a povaríme 5 minút na miernom ohni.potom vyberte z panvice tymiánovú vetvičku.

4. Krok

Pridajte rezance ktoré si predtým zvlášť uvaríte al dente, a miešajte kým sa vám všetko neprepojí...Môžete podávať..

501.jpg

502.jpg

504.jpg

505.jpg

 

 

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?