Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Penne s kuracím mäsom a zeleninou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Chicken penne primavera large 24535.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • 200 g cestovín penne
  • 250 g kuracieho mäsa
  • 50 g brokolice
  • 100 g červenej papriky
  • 1 šalotka
  • 80 g šampiňónov
  • soľ a korenie podľa chuti
  • mäsový vývar
  • olej
  • maslo
  • 40 g syra s modrou plesňou
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s olejom. Pridáme nakrájanú šalotku a pariku a orestujeme s mäsom. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka.

2. Krok

Cestoviny uvaríme a scedíme. Šampiňóny nakrájame na plátky a orestujeme na masle. Cestoviny pridáme k mäsu, pridáme orestované šampiňóny a premiešame. Na vrch pomrvíme syr a podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

20207 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.