reklama:

Paradajková polievka s ricottou

Chod:
Img_0040 2.jpg
Paradajková polievka s ricottou Palma
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 30m
reklama:
reklama:

Keď sa vám podarí správne skombinovať chute, z obyčajného obeda či večere sa stane gurmánsky zážitok. Premeňte varenie a pečenie v kuchyni na zábavnú alchýmiu a nebojte sa experimentovať.  Inšpirujte sa receptami z Palmy, pri ktorých  výnimočnú chuť menu dodajú repkové oleje Raciol s bylinkami.

Suroviny

  • 1 konzerva paradajok s bazalkou
  • 2 PL oleja Raciol paradajky, cesnak, bazalka
  • cesnak
  • bazalka
  • ½ cibule
  • 1 strúčik cesnaku
  • 500 ml vývaru
  • 250 g ricotty
  • čerstvá bazalka
  • soľ
  • čierne mleté korenie

Postup prípravy

1. Krok

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľku a chvíľu ju restujeme. Potom pridáme pretlačený cesnak, zalejeme paradajkami z konzervy a pridáme vývar. Polievku ochutíme soľou a korením a privedieme do varu.

2. Krok

Uvarenú polievku rozmixujeme dohladka, primiešame ricottu (časť si necháme na ozdobu pri servírovaníí) a dobre ju premiešame, aby sa s polievkou úplne spojila.

3. Krok

Polievku podávame s lyžicou ricotty, posypanú čerstvou bazalkou a pár kvapkami oleja.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?