Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nadýchané palacinky

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
reklama:
M0S0MNw4ras
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 3min
  • Hotové Za: 2:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 3 a 1/4 šálky mlieka
  • 10 g suchého droždia
  • 2 vajcia
  • 500 g hladkej múky
  • 2 lyžice cukru
  • soľ
  • 2 lyžice oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Droždie nasypeme do misky a zalejeme 1/4 šálky zohriatym mliekom,pridáme štipku cukru a soli.Dáme droždie na teplé miesto ,kým nezačne bublať.

2. Krok

Múku preosejeme ,pridáme soľ,cukor,vajcia a vlažné mlieko,zamiešame a pridáme droždie.Nakoniec pridáme olej a vymiešame dohladka.

3. Krok

Cesto dáme na teplé miesto a sem tam premiešame,necháme stáť 2-2,5 hodiny.Panvicu si potrieme olejom a pečieme palacinky,ktoré sú nadýchané a dierkové.

4. Krok

Podávame s čerstvým ovocím,lekvárom alebo so šlahačkou...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.1 / 5)

27 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

116069 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.