reklama:

Ľahký karfiolový nákyp

Kuchyňa:
Náročnosť:
021 x.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 40m
  • Hotové Za: 55m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 karfiol
  • 3 vajcia
  • 3 lyžice smotany na šľahanie
  • 250 g bieleho jogurtu
  • 2 lyžice petržlenovej vňate
  • soľ
  • 1 lyžička kari korenia
  • štipka škorice mletej

Postup prípravy

1. Krok

Karfiol uvaríme do polomäkka a rozoberieme na menšie ružičky. Bielka oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme sneh z bielkov. Žĺtka zmiešame s jogurtom, smotanou na šľahanie, soľou, korením, škoricou, nasekanou petržlenovou vňaťou a pridáme karfiol. Pridáme dneh z bielkov a všetko jemne premiešame. Dáme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča a pečieme vo vyhriatej rúre na 170°C 40 minút.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?