Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracia pečeň v syrovej omáčke

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
2542465956.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min

reklama:

Suroviny

  • 500 g kuracej pečene
  • 1 cibuľa
  • 400 g syrokrému
  • soľ a korenie podľa chuti
  • bobkový list
  • 200 ml vývaru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu si nakrájame na prúžky alebo na väčšie kocky. Orestujeme ju na oleji dozlatista.Potom pridáme na menšie kúsky nakrájanú kuraciu pečeň a spolu osmažíme cca 5 minút.

2. Krok

Potom pridáme syrokrém a miešame kým sa úplne nerozpustí a zalejeme vývarom..Môžete použiť aj smotanu na varenie..Pridáme aj bobkový list a povaríme pár minút..Potom na záver dochutíme soľou a korením.

3. Krok

Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5027 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.