reklama:

Kalerábová nátierka

Kuchyňa:
Náročnosť:
Untitled 1 recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered.gif
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 kaleráb
  • 100 g ovsených jemných vločiek
  • 100 g mäkkého čerstvého syra
  • soľ a korenie podľa chuti

Postup prípravy

1. Krok

Kaleráb očistite a nakrájajte na kocky. Dajte kaleráb so syrom do mixéra a zmixujte na jemný krém. Podľa potreby osoľte a okoreňte ,pridajte ovsené vločky, aby vznikla hustejšia pomazánka. Podávajte s celozrnným chlebom a môžete dochutiť pažítkou alebo jarnou cibuľkou.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?