Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Harlekýn dort

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Q
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 1:30 hod

moc dobrý..


http://rurbanczykova.blogspot.cz/2013/10/harlekyn-dort.html

reklama:

Suroviny

  • 50g polohrubá mouka
  • 140g cukr krupice
  • 4 vejce
  • 20g kakao
  • na polevu:
  • čokoláda na vaření
  • Jíška/kaše
  • 30g hladká mouka
  • 70g máslo
  • 2 dcl mléka
  • Krém:
  • 100g máslo
  • 100g moučkový cukr
  • 30g kakao
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Smícháme žloutky s cukrem a přidáme mouku a z bílků sníh

2. Krok

Dáme do dortové formy a upečeme.

3. Krok

Kaše-mouku s máslem rozpustíme a uděláme jíšku poté ji zalijeme mlékem a uvaříme kaši,necháme vychladit.

4. Krok

Krém-máslo cukr a kakao vyšleháme a postupně přidáme kaši

5. Krok

Rozetřeme na vychladlé upečené těsto a nahoru dáme čokoládovou polevu.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

35087 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.