Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bezlepkový chlieb za pár sekúnd

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_25
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 2min
  • Varenie: 2min
  • Hotové Za: 10min

Screenshot_26Screenshot_27

reklama:

Suroviny

  • 1 vajce
  • 1 lyžica vody
  • 3 lyžice mlieka alebo mliečnej náhrady
  • 3/4 lyžice octu
  • 1/3 šálky bezlepkovej múky
  • 1/4 lyžičky prášku do pečiva
  • 1 lyžička cukru alebo medu alebo sacharínu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

najskôr si zmiešame mokré prísady , a potom k nim pridáme suché prísady.

2. Krok

Nalejte cesto do formy...dá sa robiť aj v mikrovlnnej forme na volské oká..

3. Krok

varíme v mikrovlnke 85 sekúnd na najvyššom výkone.(samozrejme doba sa môže líšiť podľa výkonu mikrovlnky)

4. Krok

Hotový chlieb prerežte na polovicu a máte za pár sekúnd dva plátky čerstvého chlebíka.))

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.9 / 5)

14 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

35060 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.