Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Banánový chlebík z ovsenými vločkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Original.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 malé zrelé banány
  • 2 vajcia
  • 50 ml kyslého mlieka alebo kefíru
  • 150 g ovsenej múky alebo mletých ovsených vločiek
  • 1 lyžica oleja (môže byť aj olivový)
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 škoricový cukor
  • 1 vanilkový cukor
  • hrozienka , orechy alebo sušené ovocie podľa vašej chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z banánov urobíme pyré..Môžeme mixérom alebo len jednoducho pretlačiť vidličkou.

2. Krok

Potom pridáme ostatné prísady a poriadne premiešame.

3. Krok

Cesto nalejeme do formy ktorú si pred tým vymažeme maslom.

4. Krok

chlebík pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C ..Približne 30 minút..kontrólujeme ho špáradlom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

19 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

36453 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.